Ensiksikin, kovasti anteeksi harvoille (lue: tärkeille ja valituille!) lukijoilleni, että olen tällä tavalla tipauttanut teidät tapahtumien kulusta! Kyseessä ei siis (ainakaan enää) mikään vakava tilanne, viime kuukausi on vain kulunut sellaisessa superväsymyksen sumumaassa, kummallisten unien absurdissa paraatissa, pahoinvoinnin villeissä vuoristoradoissa sekä edellisistä johtuvassa nettiäklötyksessä, että bloggaaminen tai muutenkaan koneelle kirjautuminen on ollut aika vähäistä. Mutta kohti parempia aikoja toivon ma :)

Äiti Kultasi alkaa vihdoin viimein toipua hieman niin pahoinvoinnista kuin loputtomasta väsymyksestäkin. *Koputtaa puuta* Harmittaa vain, etten ole saanut aikaiseksi edes kirjattua milloin nämä ihan tavallisen elämän ihmeet ovat astuneet arkeeni, mutta väittäisin huono olo alkoi vähentyä 9. viikolta eteenpäin ja energiataso hitaasti nousta 10. viikolta :) Nyt (11+4) siis odotellaan sitä suorastaan maagista 12 viikon rajapyykin ohittumista ja sitten voikin taas yhden pienen puuskahduksen verran helpottaa hengitystä ;) Onhan se keskenmenopelko kyllä vähentynyt varsin reippaasti, mutta heti kun yksikin vihlaisu tuntuu niin heti häivähtää pelko mielessä...

Noh, kuitenkin ajattelin toivottaa meille kaikille oikein suloista kirjan ja ruusun päivää! Oma maahisemoni eli enkelimummusi Kaisa piti tästä kyseisestä juhlapäivästä oikein paljon ja jaksoi usein muistaa minua silloin puhelulla/kirjeellä/kortilla/lahjalla. Onhan tämä omiakin suosikkejani sillä kukapa ei kirjoista tai ruusuista pitäisi? Ainakin Äiti Kultasi (kuten myös edellä mainittu esimammasi) on ihan hulluna molempiin. Ihan vaan vinkkinä tulevaisuudessa :D Julia Vuori on myös piirtänyt aivan ylihelluisen julisteen päivän kunniaksi; siinä on iso kenguru pikkukengu sylissään lukemassa yhdessä kirjaa ruusujen keskellä. Kyseisen tuotoksen saisi ostaa hintaan 5,63€ toimituskuluineen joten täytyypä harkita pientä tuhlailua. Osoitteessa www.kirjaruusu.fi sulojuliste esittäytyy ja löytyyhän sieltä jotain muutakin mukavaa samaisesta aiheesta. 

Rakas Isäsi on golfkurssilla ja nyt minun pitäisi ryhtyä hetimiten leipomaan kakkupohjaa vielä poissaollessaan ettei vaan mene ylihuomisen synttäriaamun yllätys pilalle! Pyrin siis päivittelemään menneitä ja kirjoittelemaan lisääkin huomenna & ylihuomenna kun olen vapaalla (lue: puuhastelemassa täällä kotonamme).

Hellyydellä, oma Äiti Kultasi